Karácsonyi nyereményjáték: A nyertesek

Elérkezett a nagy nap! Tegnap éjjel lezárult a Fészkelő második karácsonyi nyereményjátékának iratkozási ideje és nagy örömmel láttuk, hogy idén szinte háromszorosára nőtt a jelentkezők száma. Nem húznom tovább a szót, lássuk a nyerteseket!

Kép forrása: www.pinterest.com

Első nyertesünk, akinek az Erka Krea angyala hozza az ajándékot, Zita, ő a közösségi oldalunkon regisztrált játékunkra, méghozzá 61.-ként. Az Erka Kreáról és készítőjéről itt olvashattok többet.

Kép forrása: Erka Krea

Második szerencsésünk, aki a 88. volt a sorban, Edit. Őt a Tamka darab angyala örvendezteti meg, akiről ide kattintva tudhattok meg többet.

Kép forrása: Tamka darabok

Harmadik madárkánknak a Mycreativeplace hozza az ajándékot. Nem másról van szó, mint a 71.-ként jelentkező Andiról. A Mycreativeplace apró világába itt nyerhettek betekintést.

Kép forrása: Mycreativeplace

A negyedik a sorban, a 25.-ként regisztráló Zsófi, akit a reida csodaszép díszeivel lep meg idén karácsonykor a Fészkelő. A reida szépségei közé itt nyerhettek bepillantást.

Kép forrása: reida

Ötödik ajándékunk, az Ambre jóvoltából, Krisztát fogja megörvendeztetni, aki 49.-ként jelentkezett karácsonyi nyereményjátékunkra. Az Ambre készítőiről és kiegészítőiről itt olvashattok többet.

Kép forrása: Ambre

Hatodik szerencsésünk Márta, aki 5.-ként jelentkezett játékunkba, ő az Ilar mécsesével varázsolhat kedves hangulatot otthonába. Mégtöbb Ilar szépségért ide kattintsatok.

Kép forrása: Ilar

Hetedik nyertesünk, akit a Kilyén Manufaktúra első ajándékával, azaz a karácsonyfadíszekkel lepünk meg, nem más, mint Melinda, aki 18.-ként regisztrált a Fészkelő játékára. Több Kilyén Manufaktúra szépséget itt találtok.

Kép forrása: Kilyen Manufaktura

Nyolcadik szerencsésünk, aki 28.-ként iratkozott fel játékunkba, Timi, akit az angyal a Kilyén Manufaktúra második ajándékával fog meglepni.

Kép forrása: Kilyen Manufaktura

Kilencedik madárkánk, akinek a Fészkelő angyala a Cholison Rose meseszép párnáját hozza el, 42.-ként regisztráló Zsuzsi. A Cholison Rose világáról és szépségeiről itt olvashattok többet.

Kép forrása: Cholison Rose

Tízedik a sorban Réka, aki 3. volt a regisztrálásban, mégpedig közösségi oldalunkon. Őt a Mobium angyala örvendezteti meg, mégpedig egy táblagép tokkal, egy tolltartóval és egy karácsonyfadísszel. A Mobium szépségeit itt nézhetitek meg.

Kép forrása: Mobium

Elérkeztünk a tízenegyedik szerencsés madárkánkhoz is, aki a Mobium által felájánlott második nyeremény, azaz a táska boldog tulajdonosa lehet, ő 84.-ként jelentkezett karácsonyi nyereményjátékunkba, nem másról van szó, mint Gabiról.

Kép forrása: Mobium

Igen, itt a vége, tizenkettedik és egyben utolsó szerencsés nyertesünk, Mihály, aki a 33. volt a sorban, őt a Babiole szépségeivel lepjük meg.

Kép forrása: Babiole design

Kedves madárkák, köszönjük, hogy idén is velünk játszodtatok, a szerencsések postaládájában már ott is lapul a Fészkelő levele, várunk titeket jövőre is! De addig szorogos készülődést, jó angyaljárást és békés ünnepet kívánok nektek!

Kép forrása: www.pinterest.com