Karácsonyi nyereményjáték

Már csak egy gyertyaláng és pár nap választ el az ünneptől, így épp itt az ideje, hogy a Fészkelő útjára indítsa karácsonyi nyereményjátékát. Ha szeretnéd, hogy otthonbloggunk angyala valami szépséget csempésszen karácsonyfád alá, kapcsolódj be játékunkba!

Kép forrása: sorenslie.tumblr.com

És hogy angyalkánk utolérjen nem is kell sokat tenned: kedveld oldalunkat, ide kattintva lesz a legegyszerűbb, illetve hagyj cikkünk után egy e-mail címet, hogy értesíteni tudjunk. Ennyi! Akkor lássuk csak azokat az ajándékokat:

Kép forrása: sorenslie.tumblr.com

Első szerencsés madárkánknak az Erka Krea szépítí meg az ünnepet, mégpedig egy skandináv hangulatot idéző karácsonyfadísszel. Természetesen megkértük Erikát, hogy mutassa be nekünk világát, az interjút itt olvashatjátok, illetve ha mégtöbb Erka Kreát szeretnétek látni, azt itt tehetitek meg.

Kép forrása: Erka Krea

Második nyereményünk, az ünnep hangulatában egy csepp üvegbe zárt szeretet, a Tamka darab kincsestárából. Ezen újrahasznos kiegészítők varázsába vezet be minket Szőke Tamara, akiről itt olvashattok bővebben, illetve  ide kattintva láthatjátok kiegészítőit is.

Kép forrása:  Tamka darabok

És ha már apró világoknál tartunk, harmadik szerencsésünk beléphet a Mycreativeplace kis univerzumába, ahol Kata jóvoltából az alábbi hópelyhes szépség fogja várni. Róla ide kattintva olvashatjátok el a Fészkelő adventi mini-interjúját, illetve itt betekinthettek a Mycreativeplace birodalmába is.

Kép forrása:  Mycreativeplace

Negyedik madárkánkat a reida karácsonyfadíszeivel fogja meglepni a Fészkelő angyala. Réka sem maradhatott ki a sorból, hisz őt is kifaggattuk, ide kattintva olvashatjátok el a reida szépségek történetét és itt még többet láthattok belőlük.

Kép forrása: reida

Nyereményeink sora folytatódik, hisz az Ambre is felajánlott egy ajándékot, méghozzá egy mesés ékszercsaládot. Ildikó és Réka szépségeit ide kattintva tekinthetitek meg és nemsokára a mini-interjú is érkezik tőlük.

Kép forrása:  Ambre

Következő ajándékozónk a sorban Ildikó, azaz az Ilar szorgos angyalkája, aki egy nagyon hangulatos mécsessel fog kedveskedni egy madárkánknak. Az Ildikóval készült interjút hamarosan olvashatjátok oldalunkon és előzetesben ide vagy ide kattintva nézelődhettek az Ilar szépségei között.

Kép forrása: Ilar

És ha még van hely a karácsonyfán, a Kilyén Manufaktúra is meg szeretne örvendeztetni, nem is egy, hanem egyszerre két szerencsés olvasót. A különleges fenyőfadíszek megálmodóját, Józsefet is szóra fogjuk bírni, az interjút jövő héten olvashatjátok, addigis ide kattintva láthatjátok a Kilyén Manufaktúra álmait.

6.1 Kilyen Manufaktura Kép forrása: Kilyen Manufaktura

Az ajándékozóink sora folytatódik, a következő szerencsés nyertesünk a Cholison Rose ünnepi hangulatú díszpárnájának lehet boldog tulajdonosa. Mégtöbb szépséget ide kattintva találhattok a Cholison Rosetól és az interjú is hamarosan érkezik.

Kép forrása: Cholison Rose

Utolsó előtti ajándékozónk úgyszintén két madárkát fog megörvendeztetni: míg az első csomag egy táblagép tokot, egy tolltartót és egy fenyőfadíszt rejt, a másodikban egy aranyos táska bújik meg. És az ajándékozó nem más, mint a Mobium, aki bútorok és személyre szabott berendezések készítésével foglalkozik, illetve a munkáikból megmaradt anyagokat csodás dekorációkká, használati tárgyakká és táskákká alakítják át, hogy semmi ne vesszen kárba. Nemsokára betekinthettek világukba az adventi mini-interjú sorozat keretein belül, de addigis ide kattintva pillanthattok meg néhány általuk kivitelezett bútort.

8.1 Mobium Kép forrása: Mobium

Végül a Babiole örvendeztet meg egy szerencsés nyertest az ünnep alkalmából, mégpedig 3 darab hangulatos képeslappal. Eszter aranyos illusztrációit ide kattintva tekinthetjük meg.

Kép forrása: Babiole design

Fontos információk:

- egy hozzászóló csak egyszer kerül fel a játékoslistára

- megkérünk titeket, hogy valós e-mail címeteket tüntessétek fel, hisz a nyerteseket ezen keresztül fogjuk értesíteni

- a nyereményeket csak belföldre postázzuk  (belföldön Románia értendő)

A JÁTÉK IDŐTARTAMA 7 NAP

2015, december 20-án éjféliglehet jelentkezni a játékba az előbbiekben leírt módon.

EREDMÉNYHIRDETÉS
2015. december 21-én, azaz hétfőn

77 thoughts on “Karácsonyi nyereményjáték

  1. Pótor-Pápai Andrea

    Gyönyörű munkák, mind mind egy kis szeretetet csempész a komor hétköznapokba! Gratulálok az alkotóknak!

    Reply